Vuurwerk bij de jaarwisseling hoort er toch bij?

Tegenwoordig zie je soms door de bomen het bos niet meer wanneer er online weer wordt gesproken over een probleem wat op heel de bevolking moet worden terwijl dit helemaal niet nodig is. Er is elk jaar wel iets waar een kleine groep last van heeft en vervolgens heel het land voor moet omdraaien. Tegenwoordig is dit ook zo met vuurwerk. In de tijden van corona was er uiteraard een bijzondere tijd waarin er was afgesproken dat er niets mocht worden afgestoken om zo minder mensen in het ziekenhuis te krijgen. Dit was uiteraard een geldige reden aangezien de ziekenhuizen bomvol zaten, maar nu zijn er ook mensen die helemaal geen knallers meer willen. Dit is een discussiepunt die je richting het einde van het jaar veel gaat horen, maar toch zijn er ontzettend veel mensen die dit onzin vinden en wil bijvoorbeeld ook jij gewoon met de jaarwisseling een mooie punt afsteken! 

Bestellen

Voor dit jaar kan je het beste ervan uit gaan dat je met de jaarwisseling gewoon vuurwerk mag gaan afsteken en je zo knallend nieuwe jaar in mag gaan. Wanneer je dit zelf ook graag wilt doen je en op zoek bent naar een plek om je knallers te halen dan kan het zo zijn dat na de corona periode er geen winkel meer in de buurt is van je woonplaats die dit verkoopt. Gelukkig leven we tegenwoordig in een tijd waar je alles online kunt doen, dus je kunt ook je favoriete producten gewoon online bestellen. Bovendien is er online in de meeste gevallen een stuk groter assortiment dan wanneer je naar en fysieke winkel gaat.

Legale knallers!

Als je in Nederland wordt betrapt door de politie of andere ambtenaren en je maakt gebruikt van vuurwerk dat illegaal is, dan is dit in de meeste gevallen niet je leukste jaarwisseling die je kan hebben. Je krijgt dan namelijk in de meeste gevallen een hoge boete en een strafblad en dan zit het allemaal niet mee. Wanneer je een echte fan bent van mooie knallers dan wordt er gewoon aangeraden om in Nederland knallers te halen en te genieten van deze mooie knallers zonder dat je iets verkeerds doet!

Vragen

Het is begrijpelijk dat je in een tijd waar veel zaken snel veranderen dat je vragen hebt en dit kan uiteraard ook zo zijn over bijvoorbeeld vuurwerk. Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die er elk jaar van op de hoogte zijn en je kunnen helpen wanneer je hierover vragen hebt. Wacht bij vragen dus niet en stel gerust je vragen aan een specialist of kijk gewoon online naar recente antwoorden.

Heel het jaar door!

Als je iemand bent die echt fan is van vuurwerk dan weet je in alle waarschijnlijkheid ook wel dat je categorie een gewoon heel het jaar door mag afsteken. Dit zijn knallers van het laagste niveau en mag dus heel het jaar door. Dit zijn dan ook producten die een stuk anders zijn dat je met de jaarwisseling gewend bent, maar het is toch iets wat je mag afsteken!