Wat levert jouw oude schroot op? 

Logo Elcinco metalen

Bij Elcinco Metals weten we dat het verkopen van schroot een moeilijk proces kan zijn. Je wilt er zeker van zijn dat je de beste prijs voor je schroot krijgt, en we weten hoe belangrijk dat voor je is. Daarom zijn we er trots op onze huidige schrootprijzen aan te kondigen, die niet van deze wereld zijn! Lees verder voor meer informatie over onze geweldige prijzen en waarom ze zo geweldig zijn.

Wat we kopen en verkopen

Bij Elcinco Metals accepteren en kopen we alle soorten schroot, van aluminium blikjes tot koperdraad en zelfs roestvrij staal. We zitten nu al meer dan 20 jaar in het vak, dus je kunt er zeker van zijn dat je hier kwaliteitsservice krijgt. Wij garanderen de beste prijs voor je schroot en zullen altijd een eerlijke offerte geven voordat er verkocht wordt.

Waarom onze prijzen zo goed zijn

Onze schrootprijzen bij Elcinco Metals zijn niet alleen goed; ze zijn geweldig! Met prijzen die bijna elke concurrent in de stad overtreffen, is het geen wonder dat mensen bij ons blijven terugkomen als ze hun schroot moeten verkopen. In feite hebben veel van onze klanten opgemerkt dat onze prijzen veel hoger waren dan wat andere bedrijven hen boden voor dezelfde materialen! Dat alleen al spreekt boekdelen over waarom wij de beste keuze zijn voor de verkoop van je schroot.

Elcinco-met-Lutzen

Meer redenen nodig?

Als deze redenen nog niet genoeg waren, zijn er nog meer voordelen om Elcinco Metals te gebruiken als het tijd is om je schroot te verkopen. Niet alleen bieden we een uitstekende klantenservice, maar we geven je ook contant geld ter plekke, zonder wachttijd of andere vertragingen zoals de meeste andere verkooppunten. Bovendien zijn we er trots op milieuvriendelijk te zijn door zoveel mogelijk te recyclen, zodat je schroot niet op stortplaatsen terechtkomt of het milieu op enigerlei wijze schaadt.

Klaar om je schroot te verkopen? Bezoek Elcinco Metals vandaag nog!

Elcinco Metals voorziet klanten al meer dan twee decennia van onverslaanbare tarieven voor de verkoop van hun schroot. Onze prijzen zijn onverslaanbaar en onze klantenservice is ongeƫvenaard, dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs om te zien wat voor deals je kunt krijgen voor je edele metalen! Je zult niet teleurgesteld zijn in wat Elcinco Metals voor je in petto heeft!