Waarom Kiezen voor een Hang Toilet?

white toilet bowl on white ceramic tiles

Een hang toilet ook wel bekend als wandcloset, biedt een moderne en praktische oplossing voor elke badkamer. Dit type toilet wordt aan de muur bevestigd, waardoor het boven de vloer hangt. Dit zorgt niet alleen voor een strak en opgeruimd uiterlijk, maar biedt ook tal van andere voordelen.

Ruimtebesparing

Een van de grootste voordelen van een hang toilet is de ruimtebesparing. Doordat het reservoir in de muur is ingebouwd, neemt het toilet zelf minder ruimte in beslag. Dit maakt het ideaal voor kleinere badkamers of toiletruimtes.

Doordat een hang toilet boven de vloer hangt, is het eenvoudiger om de vloer eronder schoon te maken. Dit draagt bij aan een hygiënische badkameromgeving, aangezien vuil en stof zich minder snel ophopen.

Stijlvolle Designs

Hang toiletten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, passend bij elke badkamerinrichting. Of je nu een minimalistische, klassieke of luxe uitstraling wilt, er is altijd een hang toilet dat bij jouw stijl past.

Installatie en Onderhoud

Het installeren van een hang toilet vraagt om meer voorbereiding dan een staand toilet. Het is belangrijk om een professional in te schakelen voor de installatie, zodat het reservoir en de afvoer correct worden ingebouwd. Eenmaal geïnstalleerd, zijn hang toiletten duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.